Ma VIHKAN Kardiot!!!

Läksime tülli! Ei meeldi, ei taha, ei oska, ei saa, ei suuda, kus mu raskused on???

Mustvalgel fotol olen ma kunagi ammu, kui polnud lihastest kuulnudki ja jalutasin hästi hästi palju.

Peamine minu jaoks on selle kardio sõjaga, et ma ei talu kuumust absoluutselt. Saunas ei käi ja soe vann on ka liiast. St ma ei saa teha kardiot nii, et sellest piisavalt kasu oleks. Kui ma just tunde jalutada ei taha ja selleks pole mul lihtsalt aega. Niisiis. Aitab! Ei piina ennast! Maru halb hakkas iga trenn, kus oli palju kardiot ja trennid jäid nõrgaks ka tänu sellele.

Hea uudise sain ka, Ketos olles kreatiin ei pane keha lisa vedelikku koguma. Seda ma ise ka imestasin, et ei tõusnud ja ei kahanenud see kaal kreatiiniga mängides. Ehk siis lähen tagasi oma algsele treeningule – jõud! POWER! Kindlasti vahetan vahepeal harjutusi, et keha ära ei harjuks ja mugavaks ei muutuks. Kreatiini hakkasin uuesti võtma, aga BCAA-d mitte. Otsa sai ja maru kallis on. 😀 🙁 Lisaks, erinevaid kükke teen nüüd mõnuga juurde. Hambaid pestes saab kükis olla… Oodates, et pannil toit valmiks – saab kükke teha jne. Kükk siia sinna ja päeva peale tuleb hea kogus! Lisaks kardio… mul on neli kassi – see tähendab, et ALATI on võimalik koristada. Hakkasingi nüüd pea iga päev põrandaid koristama. Hari, tolmuimeja, põrandapesu. Kasulik ja kardio! Ja halb ka ei hakka. 🙂 Ja mees on ka õnnelik. 😀

Tegin ka foto samade bikiinidega, mis olid kuu tagasi seljas. Mahuvad veel. 🙁 Kurb! Aga püksid hästi jalas enam ei püsi! Kumm on lõtv! 😀

Emotsioonid on teinud igasuguseid kukerpalle viimati. Eks raske oli endast sellised pilte avaldada, eriti kuna fotodest pole ju palju aega möödas. Aga no, see olen mina! Minu suured käed, minu puuduv pepu ja minu imelikud põlved! Aga see kõik on MINU! Ja minu grammike tatoveeringuid! Kui rikkaks saan, tahaks terve jala täis teha ja ühe käe ka! Jalal on mul näiteks kiri haldjate fondiga. 🙂 LOTR! Ja 2 tatoveeringut on ka sealsamas. Achilleuse kannal on näiteks tugevuse märk koos südamega. 🙂 Ja siis on hästi äge draakon ka veel! Värviline! Ma “natukene” armastan tatoveeringuid! Arvatavasti tätoveering oleks õigem öelda, aga ma ei taha!

Nii… ja nüüd on mul alla kuu veel Hersi võistlust! Galerii hirmustas VÄGA ära, nii palju ägedaid kehasi on seal. Ja niiii suur hulk tublisid naisi! Hoian neile kõigile ääretult pöidlaid! Endale ka muidugi! 😀  Ja olgem ausad, minu isiklik lemmik on see värviliste bikiinidega 57 aastane naine – võistleja nr 100. Mina pole 30selt ka nii heas vormis! Äkki, kui tubli olen ja aina jätkan, siis olen 57selt ka nii äge? Eriti kadestan tema biitsepse! Mul on pisike biitsepsifetish. Jalaketti kadestan ka!

Aga ega ka peale seda kuud ei saa mina veel puhata! Isebossi võistlusel osalen ka ju! Selle tarbeks tegingi selle samade bikiinidega uue foto. 🙂 Et kenasti paika panna milline ma selle võistluse alguses olen. Marko on hästi äge ja tore inimene, väga hea meel on juba, et otsustasin osaleda. Eesmärk aitab motiveerida! 🙂 Tulge kasvõi salaja koos rasva põletama! 🙂

Keto kohalt – see hakkab vaikselt imesid tegema tujude ja enesetunde kohalt. Ehk ma jõuan lõpuks sellesse Fat Adapted faasi. Keha hakkab alles nüüd rasvu energiaks kasutama. Aga see ongi normaalne, et see võtab kuu-kaks. Tuju on hea, energiat rohkem, kui enne seda ja üleüldiselt on parem olla. Jõudu ka aina tuleb jälle. 🙂 Toit on ikkagi tüütu ja vastik aga õpin nippe, kuidas seda aina meeldivamaks teha. Lisaks sain just hea nipi, et see kuidas ma rasvu joon koos valgupulbriga on hea. Valk imendub siis aeglasemalt ja see sobivat ketole ka paremini. Muidugi võiks kaseiini vastu vahetada, mis ongi aeglaselt imenduv valk, aga kaseiini tekstuur ei meeldi. Ja hakkasin nüüd majoneesi ka joogi sisse panema! Majonees rikub minu arust kogu toidu maitse ära ja nii joogi sees, mis on kakao maitseline, saab see sekunditega ära joodud. Ja vot kurkumit hakkan ka kasutama! Aitäh jälle Sillele! Põhimõtteliselt iga päev, uurin ikka veel ringi, et mis veel paremini teha saaks! Enamus info kordub, aga selle 95%-st korduva jutu sees on see 5%, mida mina veel pole kuulnud ja on vaja üles leida! Lisaks – see motiveerib ja hoiab mõtte koguaeg eesmärgil!

Mineviku Heleryga olen ka tülis nüüd. Kaal, Kardio, Avokaado ja mineviku Helery! Vaenlaste list suureneb! Et lühidalt ära rääkida, siis see laiskvorst tegi mulle korraliku tünga.

Mis siin pildil on? Umbes 5 päeva liha. Sügavkülmutatud, niimoodi, et kõik on kenasti jäätunud teineteise külge. No suur aitäh! KNIKSUGA! Va laiksvorst ei viitsinud korralikult pakkida ja viskas kõik teineteise peale. Mina kääridega käigu lõhkumas neid. Ühe tüki kätte saamine võtab oma 15 minutit. Eelmine kord andsin alla ja võtsin kapist uue värske liha ja hautasin selle ära. Sai hulga kiiremini! Müts maha selle neiu geniaalsuse ees eksole!

Suurim katsumus praegu ongi süüa. Kõht on tühi ainult peale trenni, aga siis söön 1 muna ja joon oma joogi ja ega tegelikult rohkem süüa ei tahagi. 😀 Keto võlud! Aga sööma peab, sest muidu läheb keha stressi ja ei taha rasva jälle ära anda äkki. Mõtleb, et näljutan ja hakkab varuma kõike! Aga nüüd ma kuulan The Offspringi, sest see teeb mõnusa trennituju alati ja no… loogiline mõtlemine järeldab, et siis varsti ongi trenniaeg! 🙂 Eksole?!

Vabandan pika postituse eest. Siin on Sammy, kasutan käsitööd tehes kasstööjõudu!

 

614 thoughts on “Ma VIHKAN Kardiot!!!

  1. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually irritating. A good web site with exciting content, that is what I need. Thanks for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

  2. Hello there. I discovered your web site by the use of Google at the same time as looking for a similar topic, your site came up. It seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  3. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this web site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

  4. Hi there. I discovered your blog via Google while searching for a related matter, your web site came up. It seems good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  5. Hello there. I discovered your blog by way of Google while looking for a comparable subject, your web site got here up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

Leave a Reply

Your email address will not be published.